O NAMA

Interijeri Tadić d.o.o.

Tvrtka Interijeri Tadić d.o.o. okuplja stručne izvođače s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju svih vrsta suhomontažnih radova.  Nakon što se educirao i usavršio u drugim tvrtkama, vlasnik Interijera Tadić otvara 2004. godine vlastiti obrt. Zbog stalnog rasta poslovanja, 2012. godine se odlučuje na registriranje tvrtke Interijeri Tadić d.o.o.  Od 2014. godine, tvrtka posjeduje uredski i skladišni prostor u Maloj Kosnici.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali preuzimamo poslove kako u Zagrebu i okolici, tako i u ostalim dijelovima Hrvatske. Vrlo često izvodimo radove na području Jadrana. Zahvaljujući odgovornom pristupu poslu, kvalitetnoj i brzoj izvedbi svih radova, stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas rado preporučuju, tako da se naš krug neprekidno širi.

kombiNa Vaš zahtjev, izlazimo na teren snimiti situaciju, saslušati Vaše želje po pitanju uređenja, savjetovati Vas i na kraju, dati ponudu za izvođenje radova. Radove izvodimo po sistemu „Ključ u ruke“. Dakle, nakon ugovaranja posla, sve ostalo je na nama.

 U dogovorenom terminu, naša ekipa stiže na mjesto izvođenja radova.

 

KORISTIMO SAMO NAJBOLJE MATERIJALE